Trebuie să ne temem doar de TEAMĂ

Ce este teama? Stare de neliniște și de tulburare provocată de un pericol care te amenință, de un rău care ți se poate întâmpla. 

Succesul nu este garantat și nu se oferă pe tavă. Aven sute de mii de exemple de copii ajutați de părinți cu experiență și potenți financiar, avem sute de mii de exemple de oameni cu experiență și cu școli de profil, dar care au eșuat în afacerile pe care le-au deschis sau în activitățile pe care le-au început. De multe ori eșecul a venit din mult prea multă siguranță, dată de experiență ( lasă că știu EU ), sau pentru că au crezut că este de ajuns să aibe pe cineva puternic în spate. 

Dar am văzut sute de mii de cazuri de business-uri care au avut succes, începute de oameni fără experiență, fără putere financiară, pe care doar entuziasmul, curajul și un pic de inconștiență i-au aruncat în acesta aventură. Teama de eșec este cea care a ucis milioane de vise, de idei și a adus frustrări pentru milioane de oameni. Acum că am văzut mii de tineri care au reușit, care și-au dat demisiile din joburi bine plătite pentru a-și urma visul, ar trebui să redeschidem jurnalele sau agendele în care ne-am scris gândurile și ideile, să ne mai uitam peste ele și să vedem cum putem să le punem în aplicare. 

Azi ne făurim o nouă cale spre SUCCES!

07-2019
0 comentarii

0 comentarii