Servicii Oferite

 

Suntem o agenție interactivă de marketing online & grafică publicitară, ne scriem povestea în fiecare zi și ne dorim ca și tu să fii parte din ea. Filosofia noastră stă în dezvoltarea, consolidarea și generarea de noi oportunități pentru afacerea dumneavoastră. 

Cu ce te putem ajuta? Creare și publicare advertoriale. 

Oferim soluții complete de comunicare eficientă în mediul online: social media & campanii de comunicare, comunicate/articole/advertoriale, texte de blog &SEO, descriere produs, organizare evenimente, copywriting (broșuri/roll-ups) și design grafic creativ (web/print).

Considerăm că fiecare afacere are o poveste, diferența e dată de cum povestești încât mesajul tău să rămână în sufletele oamenilor; de aceea încercăm să punem originalitate și idei bune în orice paragraf, text de promovare atât în online, cât și în offline.

Avantajele advertorialelor: poziționare de top în motoarele de căutare; brand mai cunoscut și mai puternic; ai mult trafic în site și mai multe vânzări; o comunicare mai bună și mai eficientă cu clienții. 

Pe scurt, serviciile oferite îți aduc un plus de vizibilitate, credibilitate și o creștere a portofoliului de clienți.

 

SERVICII OFERITE

STRATEGII ȘI CAMPANII INTEGRATE ONLINE /  STANDARD-SOCIAL ADS

  • Creăm advertoriale/articole/comunicate dedicate profilului afacerii tale;
  • Îți analizăm afacerea și îți creăm un plan de marketing pentru promovarea produselor/serviciilor tale;
  • Administrăm pagini pe rețelele sociale (facebook, instagram, linked-In), incluzând realizarea postărilor zilnice/săptămânale;
  • Dezvoltăm paginile social-media prin creșterea  numărului de utilizatori care o urmăresc, în scopul creării unei comunități online;
  • Afișare banner/logo/reclamă în platforma www.conexiuniurbane.ro;

Un advertorial transformă potențialii clienți în clienți adevărați!

POVEȘTI DE SUCCES

  • Advertorial/articol privind povestea business-ului cu promovare în mediul online astfel încât să aducă vizibilitatea și credibilitate în rândul potențialilor clienți;
  • Acordare Certificat de încredere Conexiuni Urbane

 

COPYWRITING & BRAND IDENTITY DESIGN

Prima impresie contează, îți oferim o gamă extinsă de design-uri personalizate pentru diverse produse de prezentare: realizare logo, design cărți de vizită, design foaie antet, design semnătură e-mail, broșuri, mape prezentare, pliante, editare foto, etc.

 

ORGANIZARE EVENIMENTE & CAMPANII

Stabilim împreună tematica și detaliile și de restul, tot ce ține de  organizarea și buna desfășurare a evenimentelor și campaniilor, ne ocupăm noi.

 

 

Accesează formularul de contact și fii mai aproape de o afacere de succes! 

 

Conexiuni Urbane ADC SRL își rezervă dreptul de a modifica acest document în orice moment și în orice fel. Conținutul, design-ul, precum și orice material care are legătură cu ConexiuniUrbane.ro, trimis prin e-mail sau furnizat în orice modalitate aparțin Conexiuni Urbane ADC SRL și colaboratorilor săi și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Exceptând situațiile precizate în mod expres, este interzisă copierea, utilizarea sau reproducerea conținutului și design-ului ConexiuniUrbane.ro fără a deține o permisiune prealabilă în acest sens din partea Conexiuni Urbane ADC SRL.

Contact