Să dăruim și să construim legături!

”Noi oamenii suntem ființe sociale. Venim pe această lume în urma acțiunii altora. Supraviețuim datorită celorlalți. Fie că ne place, fie că nu, sunt puține momente în viață când beneficiem de pe urma acțiunilor celorlalți. Din acest motiv nu e deloc surprinzător că în mare parte fericirea noastră apare în contextul relațiilor noastre cu ceilalți” (Dalai Lama)

            Astăzi ne-am trezit cu gândul la rolul nostru în larga mare de oameni. Cu toții avem fel de fel de relații cu alții, nu putem trăi fără o legătură, interacțiune cu altcineva (chiar și oamenii dedicați spiritualității, credinței, religiei cred într-o legătură, relație și o fructifică). O relație are o bază emoțională întotdeauna (fie că cealaltă persoană ne oferă un sentiment de protecție, încurajare, sprijin, fie că există atracție fizică dar aceasta este o altă discuție și un alt tip de relație). Filosofând prin gândurile noastre am ajuns la verbul a dărui. Da, o relație se bazează pe a dărui (timp, atenție, vorbe, sprijin, încurajări, îmbrățisări, bunuri materiale, etc). Interacțiunile dintre noi dau sens vieții noastre. Dar pentru a avea niște relații frumoase și armonioase mai întâi trebuie să ne curățăm de toxinele trecutului și să ne împrietenim cu noi.

Nu vi s-a întâmplat să simțiți vreodată că vă place de un om fără să aveți nicio explicație și să se lege o legătură între voi imediat și să comunicați excepțional? E vorba despre vibrațiile pe care ni le transmit oamenii din jurul nostru și de modul în care subconștientul nostru le percepe. Cu cât omul cu care intrăm în legătură este mai optimist, mai vesel, mai sociabil, cu atât vibrațiile lui sunt mai puternice asupra noastră.

Să dăruim și să construim legături! Printr-o astfel de metodă vom observa că energia noastră este mai mare și acțiunile noastre mai productive!

04-2019
0 comentarii

0 comentarii