Revoluționarea pieței imobiliare din România. Se lansează aplicația Zoomo

Revoluționarea pieței imobiliare din România. Se lansează aplicația Zoomo

Piața imobiliară a fost și va rămâne unul dintre domeniile cu cel mai mare interes investițional, unde competiția acerbă în calitatea serviciilor și retenția clienților, face diferența dintre agențiile imobiliare clasice și companiile care vor schimba piața.
Vârful de lance numit PROPTECH aduce schimbarea prin aplicații inovatoare care adreseză multiplele categorii ale domeniului imobiliar și care în viitor vor redefini rolul agentului imobiliar profesionist și modul în care sunt utilizate aplicațiile imobiliare de profil.
O echipă de antreprenori din România a dezvoltat prima aplicație imobiliară care integrează REALITATEA AUGMENTATĂ în procesul de achiziție sau închiriere proprietate de orice fel, de la apartamente, case, vile, până la spații comerciale, birouri sau terenuri.
ZOOMO (cum este denumită aplicația), a apărut dintr-o nevoie reală de profesionalizare a pieței imobiliare invadată de anunțuri cârlig (prețuri prea bune pentru a fi adevărate, gândite pentru a ``agăța`` cumpărătorii sau chiriașii), clienți plimbați pe drumuri către adrese trecute intenționat greșit și o problemă generală de percepție a plusului de valoare adus de agentul imobiliar profesionist.

Ce înseamnă REALITATE AUGMENTATĂ în ZOOMO?

Realitate Augmentată înseamnă transpunerea de imagini digitale în lumea reală. Vă amintiți Pokemon Go? Cam așa ceva, doar că în cazul Zoomo înseamnă poziționarea de afișe digitale pe fațadele clădirilor în dreptul proprietăților disponibile spre vânzare sau închiriere.
De exemplu, dacă ceva este de vânzare la etajul 5 al blocului din fața ta și utilizezi ZOOMO, vei vedea un afiș digital plutind cam în dreptul balconului sau al geamului de la bucătărie, anunț pe care poți da click pentru detalii suplimentare.

Ce înseamnă Zoomo pentru Clientii cumparatori sau chiriasi?

Înseamnă înlesnirea identificării poziției exacte a proprietăților din jurul tău și nu numai, agenți profesioniști care lucrează în exclusivitate, așadar proprietăți în exclusivitate și o mare parte dintre acestea în regim de comisionare zero.

Ce înseamnă Zoomo pentru Agenții Imobiliari PROFESIONIȘTI?

COLABORARE cu alți agenti profesioniști, reducerea timpului de TRANZACȚIONARE, profesionalizare, obținerea facilă a exclusivităților și accesul la clienții care respectă plusul de valoare adus de agenții imobiliari profesioniști.

Pe 15 octombrie este lansarea oficială. Echipa Conexiuni Urbane o să participe la lansare, suntem foarte curioși să vedem cum ne ajută ZOMO să găsim locuința potrivită. 

Pentru mai multe detalii, intrați https://zoomo.ro/