Vu's Rooftop - cină la ÎNĂLȚIME

Vu's Rooftop - cină la  ÎNĂLȚIME

Echipa Conexiuni Urbane a petrecut weekend-ul trecut într-un loc ce are toate șansele să ajungă unul dintre cele mai de top restaurante din București, la restaurantul Vu's Rooftop 

De ce spunem asta?

 

Ei bine, redeschis într-un nou concept care câștigă din ce în ce mai mult teren pe piața de profil din țara noastră, acela de a fi la înălțime (și la propiu și la figurat), restaurantul Vu's Rooftop vă propune un ambient scandinav, relaxant, o adevărată oază de liniște în inima orașului, cu fine dinnig, muzică bună și o servire ireproșabilă.

Încă de la recepție, am fost întâmpinați de un staff prietenos, care ne-a fost alături pe tot parcursul serii, atât cu recomandări referitoare la preparatele de bază, cât și cu sugestii pentru alegerea celui mai fin mousse de ciocolată sau a celui mai inspirat pahar de vin. Apropos de meniu, unul captivant si creativ, trebuie să știți de la început că va fi foarte greu să alegeți între preparate precum coaste de vițel cu sos de guacamole, creveți în sos dulce acrișor, salată de curcan cu smochine sau pastele gătite în cel mai „italienesc” mod posibil. Însă este absolut obligatoriu să încercați Big Burger Vu's, dacă vreți să știți ce gust are cel mai tare burger din  București. Barul este unul internațional destinat adevăraților cunoscători (vă lăsăm să descoperiți). Cât privește partea dulce a afacerii, cremele de ciocolată belgiană sunt la mare concurență cu deliciile din fructe de pădure sau caramel. Mai mult, serviți toate acestea la înălțime, la propriu.

De la etajul 8, pe Splaiul Unirii, nr. 6, Vu's Rooftop oferă o panoramă senzațională a orașului.

Nouă ne-a plăcut cu sigurantă.

Trebuie să ajungeți măcar o data aici!

 Recomandăm cu drag!