Prima zi din 2019

1 anuarie 2019, ora 10, nimeni pe strada. Mirosul de pucioasă de la artificile și petardele legale sau ilegale, se simte puternic în aer. Majoritatea românilor dorm sau abia s-au trezit. A fost o noapte plină de distracție, mâncare, băutură, rezoluții, regrete, superstiții și mult zgomot.

Azi este prima zi în care ne începem planul pentru 2019Ce sens are să avem rezoluții și să ne fixăm obiective, dacă nu sunt însoțite de un plan. Planul începe azi, 1 ianuarie. Un obiectiv trebuie să fie realizabil și măsurabil în timp. 31 decembrie 2019 este deadline-ul și avem 365 zile pentru a efectua pașii în vederea realizării obiectivului. 

Se anunță un an plin de oportunități și de noi depinde să profităm de ele.

Noi am început aventura lui 2019! Dar voi sunteți dispuși să plecați la drum cu un plan și obiective stabilite sau vă lăsați purtați de imprevizibil? Dacă aveți planuri frumoase și aveți nevoie de sprijn, vă suntem alături cu toată experiența noastră pentru realizarea lor.

 Noi ne-am fixat obiectivele, ne-am trezit devreme azi, am făcut primii pași pentru realizarea lor și v-am pregătit o varietate de pachete, programe pentru ca voi să atingeți un alt nivel de spor și prosperitate în afaceri!

Începe 2019 cu un plan definit astfel încât să îți realizezi visul! Noi te sprijinim și te ajutăm, îți punem la dispoziției experiența noastră!

Nu uita, planurile de astăzi sunt viitorul pe care îl trăiești mâine!

Să aveți un an senzațional!

Echipa Conexiuni Urbane

01-2019
0 comentarii

0 comentarii