Plimbare prin București cu TukTuk

Copilul de 4 ani este fan Piaggio. Weekend-ul trecut ne plimbam pe Calea Victoriei și la un moment dat cel mic are o reacție fabuloasă, începe să țipe entuziasmat : " tati, tati, uite un Piaggio Ape"!!! 

Valentin cu Tuk-Tuk-ul a făcut din ziua aceea una dintre cele mai frumoase zile pentru cel mic, am făcut o plimbare prin București. 

Filmul plimbării în link https://youtu.be/GGmkDjNZB3Y 

Fie că ești turist sau bucureștean, o experiență cu Tuk-Tuk-ul prin București este ceva inedit. Un pic din modul de a face turism în Italia, unde călătoria se îmbină cu informațiile primite de un ghid, este disponibil și în România. Tuk-tuk-ul este un triciclu a cărui istorie începe în anii 30', este o adaptare a faimoasei Vespa, produsă de Piaggio. Se numește Ape (albină). 

Valentin Andrei, cel care este pionierul călătoriilor cu Tuk-Tuk-ul în #București, a văzut oportunitatea de a aduce acest mod de a face turism și în România, după o vacanță în Italia, unde a fost fermecat de un astfel de tur. 

Mai multe detalii găsiți aici https://www.facebook.com/TukTukBucharest/ 

și cel mai interesant tur este cel de mai jos: 

Plecare Ateneu sau Palatul CEC - Piata Constitutiei - Bd. Unirii - Piata Unirii - Piata Universitate - Piata Romana - Piata Victoriei - Bd. Aviatorilor - Piata Charles de Gaulle - Cartierul Primaverii - Arcul de Triumf - Bd. Kisseleff - Piata Victoriei - sfarsit Calea Victoriei

Ce mai oferă:

Wi-Fi gratuit, apa gratuită ,măști protecție gratuit, gel dezinfectat, pătură pentru zilele răcoroase, opriri pentru poze. 

Tuk Tuk-ul se dezinfecteaza dupa fiecare traseu.

Dacă vreți să îi contactați pe Valentin Andrei: 

Tel/whatsapp : 0749114115 

E-mail: [email protected] 

www.TukTukBucharest.com 

09-2021
0 comentarii

0 comentarii