Conexiuni cu natura în apropiere de București 

Conexiuni cu natura în apropiere de București 

Am petrecut o zi minunată în conexiune cu natura. Curioși unde?

Chiar în apropiere de București, la doar aproximativ 20 minute. Pentru că am devenit din ce în ce mai dornici de a ”trage pe nas” niște aer curat și nu ratăm nicio ocazie de a căuta un loc în care să simțim  aer proaspăt și să avem sentimentul de libertate.

Așa am descoperit că Edenland Park este locul unde ne putem bucura atât cu familia cât și cu prietenii de aer curat, libertate, explorare, aventură și distracție.  
 

elefant.ro

Am plecat cu  gândul de a petrece o zi liniștită, fără agitație și peripeții. Însă de cum am depășit bariera de la intrare ne-am simțit într-o continuă explorare. Fără cea mai mică intenție, ne-am trezit că ne-am plimbat în tot parcul și în fiecare colțișor mai descoperam câte ceva. Nu doar că ne-am plimbat și am respirat din plin aer proaspăt (parcă de munte :-)  pentru că îl simțeam foarte puternic), dar ne-am și distrat la o sesiune de paintball. Ne-am amuzat după aceea și la tirul cu arcul. 

Astfel, am aflat că Edenland Park oferă o varietate de activități atât pentru adulți, adolescenți, cât și pentru copii:

yes plimbări cu bicicleta,

yesechitație,

yestir cu arcul,

yespaintball,

yestrasee în copaci. 

Mai mult, aici am văzut cele mai multe căprioare din viața noastră, dar și alte animăluțe, cu siguranță pentru cei mici va fi un punct de atracție maximă.

Iar pentru cei care sunt gurmanzi, este imposibil să te abții de la deliciile culinare oferite de locațiile de food & drinks: mâncare de restaurant, burgeri, înghețată (apropo, este atît de delicioasă încât cu greu te oprești doar la una) și fresh-urile care sunt un adevărat curcubeu al gusturilor. 

Nouă ne-a plăcut și ne-am bucurat de o zi magnifică, dar ne vom întoarce să petrecem și o noapte în mijlocul pădurii cu tot ce natura ne oferă. Da, pentru că în acest loc putem închiria în regim hotelier o căsuță în copac.

Vă imaginați o zi petrecută într-o căsuță în copac, în mijlocul pădurii, auzind sunetele melodioase ale păsărelelor, respirând aer curat, proaspăt heart ...  pe noi ne încântă și parcă simțim deja doza de energie și starea de bine pe o vom avea la întoarcere în rutina cotidiană.  Pare o poveste de basm, nu? Dar nu este! Este realitatea pe care o avem la 20 minute de București, în Balotești, județul Ilfov.  De toate acestea ne putem bucura la Edenland, iar costurile sunt destul de accesibile și merită măcar o vizită. Noi vă garantăm că vă veți îndrăgosti de acest mic paradis. 

 

 

07-2020
0 comentarii

0 comentarii