Ne-am trezit cu dor de Grecia

Ne-am trezit cu dor de Grecia, locul unde am lăsat o parte din noi, pentru a găsi motiv să revenim! 


Vă place să leneviți la soare, sunteți aventurieri, sunteți gurmanzi și sunteți în căutare de preparate savuroase, să vă distrați în cluburi sau să aveți un concediu liniștit alături de familie, să descoperiți o parte importantă din istoria lumii sau pur și simplu vă doriți să plecați din țară într-un concediu ieftin, Grecia este singura țară care poate să ofere toate aceste lucruri la un loc. 

Prima dată am descoperit insula Zakynthos, unde am fost în primul charter românesc către această superbă destinație. Destinația am ales-o la un târg de turism unde imaginea cu plaja Navagio, ne-a marcat 😊. Trebuia să ajungem acolo. Navagio, plajele sălbatice și viața de noapte din Laganas, au transformat o calatorie în vacanța ideală pentru trupa formată din 14 tineri.

A doua oară am descoperit  insula Corfu, cu micile plaje sălbatice pe care le găsești acolo unde nu te aștepți, cu orașele superbe și strălucitoare, cu urme adânci lăsate de istorie. Corfu ne-a rămas în suflet. 

A urmat Thasos, Lefkada, Parga, Skyathos, Atena și iar Thasos.

În perioada următoare,  vom lua fiecare locație în parte, cu descriere detaliată,  recomandări pentru tineri, adulți și copii, plus impresii de călătorie.

03-2019
0 comentarii

0 comentarii