Conexiuni Urbane HOHOHO!

Conexiuni Urbane HOHOHO!

HOHOHO!

Moș Nicolae ne-a vizitat și ne-a lăsat pentru dumneavoastră în dar un pachet tocmai bun de promovare pe rețele sociale și gestiune a identității vizuale! Acesta este creat special doar pentru cei care vor să își facă cunoscută afacerea la costuri promoționale! Ce vă oferă acest pachet?

Să vedem, înainte de toate, de ce să promovăm online afacerea noastră, serviciile, produsele oferite? Cu siguranță am observat cu toții dinamica recentă a mediului online și rolul pe care acesta l-a căpătat în viețile noastre, fie consumatori, fie oameni de afaceri. Abordările tradiționale de marketing au început să pălească în fața instrumentelor puse la dispoziție de ceea ce înseamnă online, mai ales de rețelele sociale.Te-ai întrebat vreodată cât timp petrec oamenii pe rețele de socializare? Dimineața, prânz, seara, oamenii sunt online, astfel că a devenit mult mai comod să vizualizăm și să cumpărăm din fața calculatorului sau direct de pe telefon. Gradul de influență al campaniilor online este mult mai semnificativ decât cel din abordările tradiționale, produsele și serviciile tale pot ajunge la un număr mult mai mare de clienți. La aceasta adăugăm și ”efectul de turmă”, dacă prietenii noștri apreciază anumite servicii și produse, îi urmăm,pentru că nivelul de credibilitate al produsului/serviciului crește, la fel se întâmplă și în cazul achizițiilor și recomandărilor sau recenziilor online. Promovarea pe rețelele socializare are o caracteristică unică,oferă posibilitatea personalizării ofertelor încât reclamele să fie direcționate exact către aceacategorie de clienți pe care o căutăm. Rezultatele utilizării mecanismelor online de promovare ne aduce mai aproape de client, oferindu-ne posibilitatea rapidă de creare a unei relații și de fidelizare. Bineînțeles, conștientizăm beneficiile, dar rămâne întrebarea ”cât costă o promovarea online?”. Costurile pot fi setate în funcție de rezultate pe care dorim să le obținem, ne putem încadra într-un anumit buget sau suplimenta pe măsură ce vedem impactul avut.  Prin eforturile și experiența unor oameni specializați, pasionați de ceea ce fac, oricine poate beneficia de promovarea online.

Echipa Conexiuni Urbane lucrează pentru tine încât afacerea ta să se dezvolte cu rezultate maxime și costuri minime. Oferim pachete integrate, create pe baza necesităților și particularităților fiecărei afaceri, serviciu, produs. Te invităm să ne contactezi, să stabilim o întâlnire sau pur și simplu să încerci pachetul promoțional oferit în perioada sărbătorilor ”CONEXIUNI URBANE HOHOHO” la un cost minim de 100 lei. 

”CONEXIUNI URBANE HOHOHO” cuprinde servicii de promovare în rețelele sociale:

  • minimum 10.000 vizualizări în regiunea București-Ilfov, 
  • promovare postări/produse/ servicii pe pagini cu peste 20.000 like-uri reale.