Timpul trece, performanța crește!

Timpul trece, leafa merge! NU! Timpul trece, performanța crește!
Cum putem să ne dezvoltăm ca persone, ca societate, ca țară dacă nu prin performanță? Este o întrebare retorică, fără a exista un alt răspuns decât afirmativ.

De ce ne place să lăsăm timpul să treacă pe lângă noi fără să facem nimic, doar pentru că leafa merge?

Ce facem cu viața noastră, atât ca persoane individuale, cât și ca persone în cadrul unei colectivități, unei familii, în cercul nostru de prieteni, de colegi?

Cum putem cu o astfel de mentalitate să ne adaptăm noilor tendințe sociale atât timp cât tehnologia avansează pe lângă noi cu o viteză amețitoare?

E mai ușor să stăm și să ne evidențiem dacă lovim mișelește pe cineva din jur decât să facem ceva care să ne recomande pentru cine și ce suntem. Cu siguranță ar trebui să ne întrebăm mai des ”cine sunt?”, ”ce am făcut astăzi pentru mine și pentru comunitatea în care trăiesc?”, ”ce mă recomandă?”. Când o să ne dăm seama să deschidem cătușele în care suntem prinși cu gândirea ”timpul trece, leafa merge”, atunci vom știi cine suntem, ce ne recomandă, ce facem cu timpul și viața noastră și ne vom dezvolta personal, profesional, social. 
Timpul nu are limite, nici tu nu ai, depășește barierele, gândește în termeni de 
performanță și ai iubire de sine! 
Pentru că nouă, celor de la 
conexiuniurbane, ne plac oamenii faini, iar performanța este motto-ul nostru! 
tic, tac, tic, tac ...

10-2018
0 comentarii

0 comentarii