Fiecare vrea ce e mai bun în viațã. Succesul și transformarea în învingãtori.

”E o prostie să credem că putem mișca un munte comandându-i: ”Munte, la o parte!” E pur și simplu imposibil”. Cei care gândesc așa confundă credința cu speranța. Ce e drept, nu se poate muta un munte doar sperând. Nu poți ajunge director doar sperând. Și nici să aveți o casă mare sau un salariu mare doar visând. Dar muntele și tot ceea ce îți mai dorești pot fi obținute cu credință. Succesul se obține crezând în reușită.

 

De multe ori ne uităm în jur și suntem conștienți că și noi suntem capabili și putem, dar cu toate acestea parcă suntem amorțiți cu totul pentru că nu reușim să facem niciun pas. Ne aflăm într-un cerc vicios și parcă nu vedem nicio ieșire. Aruncăm în cei din jur vorbe și situații pline de noroi doar pentru a juca un joc în care să ne evidențiem noi prin a-l pune pe celalalt într-o lumină proastă. Câteodată o facem în mod conștient, câteodată nu. Însă niciodata nu ne uităm la noi, criticăm și vorbim despre moralitatea altora fără a vedea că și noi am reacționat sau am reacționa la fel în aceeași situație. Este atât de oribil să te înconjori de jocuri din acestea și să nu fii împăcat cu tine. Este îngrozitor să nu poți să îți folosești timpul și energia pentru tine și preferi să te îngropi în jocuri de culise care la un moment dat nu vor face decât să te ducă definitiv la pierzanie, indiferent de micile momente de glorie pe care le ai în timpul jocului. Însă finalul este întodeauna pragul de jos dacă nu ești omul care a investit și în el însuși pe acest parcurs.

Când tragi linie la finalul zilei câte lucruri bune poți să treci pe hârtie că ai făcut? Câte bucurii ai avut? De câte ori ai zâmbit?

Așa cum DR. DAVIDJ. SCHWARTZ spunea în cartea sa ”Puterea magică a gândului”, credința, atitudinea pozitivă nasc puterea, îndemânarea și energia necesare pentru a acționa. Atunci când credeți că puteți reuși, cumva veți reuși, va veni de la sine. Succesul

Succesul înseamnã multe lucruri bune, minunate. Succesul înseamnã prosperitate personalã: o casã frumoasã, concedii, cãlãtorii, lucruri noi, siguranțã financiarã, avantaje maxime pentru copiii dumneavoastrã. Succesul atrage admirația, transformã oamenii în conducãtori, conferã respect în perimetrul afacerilor și în viața socialã. Succesul înseamnã libertate: el vã elibereazã de griji, spaime, frustrãri și eșec. Succesul înseamnã respect de sine, el vã ajutã sã gãsiți în fiecare zi noi motive de fericire adevãratã și satisfacție în viațã și sã-i sprijiniți mai mult pe cei care depind de dumneavoastrã.Succesul vã transformã în învingãtori. Succesul — împlinirea — este scopul suprem în viațã. Fiecare om râvnește succesul. Fiecare vrea ce e mai bun în viațã. Nimãnui nu-i place sã se târascã, sã trãiascã în mediocritate. Nimãnui nu-i place sã fie obligat sã ocupe un loc secundar. O parte din acea pragmaticã înțelepciune care clãdește succesul se aflã în acel citat din Biblie unde se spune cã doar credința poate muta munții din loc. Credeți, credeți cu putere cã puteți mișca un munte și veți putea. Nu cred mulți oameni cã pot mișca munții. În consecințã, nu mulți pot.

04-2019
0 comentarii

0 comentarii