Despre Noi

“Toți oamenii sunt antreprenori nu pentru că ar trebui să înceapă companii, ci pentru că au în ADN-ul lor dorința de a crea”.
– Reid Hoffman, co-fondator LinkedIn

Din dorința de a crea s-a născut și viziunea noastră, propunându-ne să venim în întâmpinarea antreprenorilor și managerilor care doresc să își transforme ideile într-o afacere, dar și celor care vor să își dezvolte afacerea deja existentă.

Vrem să vă cunoaștem AFACEREA, să identificăm practicile bune și să le maximizăm, precum și vulnerabilitățile pe care să le corectăm.

Noi, cei din ECHIPA CONEXIUNI URBANE avem ca misiune, dezvoltarea, consolidarea și generarea de noi oportunități pentru afacerea dumneavoastră, Vă oferim servicii de diagnoză, posibilități extinse de promovare prin care să creșteți firma în mediul online, care a devenit principalul câmp de vânzare și promovare, servicii de brand identity, precum și rețete de succes și tehnici motivaționale, adaptate specificului activității dumneavoastră.

Alături de dumneavoastră ne dorim să creăm un lanț de idei transformat în afaceri de succes și împreună să contribuim la dezvoltarea mediului de afaceri din România.