De ce să îți iei mașină electrică în oraș?

 Mașină electrică în oraș? 

Vă imaginați cum ar fi să stați în trafic (pentru că o să stăm mulți ani de acum încolo 😋) şi în loc să tragem noxe pe nas, am trage niște aer? Greu de imaginat. 

Una dintre soluții ar fi ca în următorii ani, parcul auto al românilor să conțină din ce în ce mai multe autoturisme electrice. O să spuneți că sunt scumpe, că au autonomia mică sau că nu sunt stații de încărcare. Să știți că lucrurile s-au schimbat în ultima vreme și autoturismele electrice nu mai sunt așa de scumpe. Cu subvenția de la stat, pot să înceapă de la 13.000 de euro, autonomia a crescut cu zeci până la sute de km și stațiile de încărcare sunt din ce în ce mai ușor de găsit.  

De ce să îți iei mașină electrică în oraș?

Câteva beneficii: 

👍amortizarea investiției se face mai rapid, costul cu alimentarea fiind de câteva ori mai ieftin și costurile cu întreținerea scad, având mai puține consumabile;

👍reducere impozit cu 100%;

👍parcare gratuită în parcările publice;

👍reducerea poluării, 0 emisii de carbon;

Pe noi ne-am convins, în următorii doi ani, cu siguranță vom deține un autoturism electric 😉

 

02-2020
2 comentarii

2 comentarii

Mi-as lua si maine, daca as avea cu ce.... si mai e o problema, nu prea sunt service-uri pentru astfel de masini. De masina nu am avut bani, dar mi-am luat o bicicleta electrica si am aceeasi problema, nu are cine sa o repare in caz ca se defecteaza ceva la partea electrica. "meseriasii electronisti" spun ca ei nu se baga si ca mai bine cumpar o piesa noua in loc sa o repare pe cea posibil defecta sau dereglata.
04 Jun 2020 5:37 pm
Parcarile publice nu sunt gratuite in toate orasele tarii cum ar trebui....
06 Jun 2020 1:42 pm