Cea mai bună pizza din București

Din titlul de azi, ați crede că în acest articol veți găsi raspunsul la una dintre cele mai "întrebate" întrebări din ultimii 30 de ani. Nu, pentru că nici noi nu știm acest răspuns.  Am vrea să îl aflăm, pentru voi, dar mai ales pentru noi. Întrebarea ne duce cu gândul la teoria relativității. Ce însemna bun pentru mine este bun și pentru tine? De aici tragem o concluzie foarte importantă, chiar decisivă. Pentru a putea da un răspuns cât mai corect, ar trebui ca "făcătorul" de pizza să poată asigura îndeplinirea unei varietăți de dorințe în materie de pizza. Toate felurile de blaturi, ingredientele să fie foarte proaspete, prezentare, preț în conformitate cu oferta, posibilitatea de a te juca cu ingredientele și o varietate de "modele". Noi o să vă întrebam pe voi care este pizzeria voastră preferată și noi promitem să le încercăm pe toate și să revenim cu un feedback. 

Pasiunea pentru pizza a început la noi în restaurantul Sare și Piper pe la vârsta de 17 ani, s-a dezvoltat la pizzeria Volare și pentru calmarea poftei ( sau foamei), o variantă foarte bună este acum Trenta Pizza. Am fost în multe locuri din București din țara sau Europa, am mâncat multă pizza, dar nu ne putem decide care este cea mai bună. Poate a contat momentul, locul, compania. Dar ca să scăpăm de din una dintre probleme, o să aducem aminte și de fabuloasa pizza de casă făcută de soție 😉. 

 

V-am făcut poftă de pizza? 

Vă rugăm să lăsați în comentarii care sunt preferații voștri și de ce. 

 

Foto: modernbuyer.ro 

05-2020
1 comentariu

1 comentariu

1.DoMuk pizza take away (Spalding,UK).Blat fin,marginea,usor crocanta.Daca ar exista stele Michelin pentru calitatea pizzei,ei cu siguranță le-ar merita.+10 2.Pomodorino tavola calda (Aschaffenburg,Germania)Pizza clasica Italiana.9 3.Vila Teleconstructia (Slanic Moldova). Blat din foietaj.9.5
22 May 2020 3:47 pm