București, parte din noi și conexiunea cu orașul

București, parte din noiare un câștigător! Fotografia postată în cadrul concursului de către Moldovanu Maximilian a strâns 228 like-uri și a câștigat 5 (cinci) cărți din partea echipei Conexiuni Urbane

 

Moldovanu Maximilian (”pe nume de scenă” Maxy Photography), elev din Lugoj a decis să se înscrie la concursul ”București, parte din noi cu o fotografie realizată în vizita sa în capitala României. Maximilian ne-a spus că Bucureștiul, ”Micul Paris” este orașul său preferat, de la vârsta de 16 ani când l-a vizitat pentru prima dată. Cu aparatul foto a străbătut la pas Centrul Vechi, rămânând plăcut surprins și impresionat de arhitectura sa unică, cafenele, dar și de micile poveștiri din spatele clădirilor și de istoria  bogată a Bucureștiului.

 Acest elev de liceu ne afirmă cu încredere că se mândrește cu capitala noastră frumoasă și își dorește să se reîntoarcă atât din dorința de a descoperi mai multe despre București, cât și pentru continuarea studiilor universitare. 

De ce București și nu un alt oraș? 

”Pentru că îmi dă o stare foarte bună”, ne spune Maxy Photography

Concursul ”București, parte din noi” a plecat de la ideea că pentru fiecare dintre noi există o CONEXIUNE cu un loc în care am fost și care ne-a plăcut! 

 

”Te rog fii un călător, nu un turist. Încearcă lucruri noi, întânește oameni noi și uită-te mai departe de ceea ce se află în fața ochilor tăi. Acestea sunt cheile pentru a înțelege minunata lume în care trăim” - Andrew Zimmern. 

 

PS: Fotografia este cea înscrisă de Moldovan Maximilian - Maxy Photography în concursul ”București, parte din noi”.

 

10-2019
2 comentarii

2 comentarii

Admir domnul tinar de pozele pe care ati facut o
29 Oct 2019 5:39 am
Pozele chiar arata bine, e un real Talent
19 Dec 2019 10:15 pm