Am ceea ce trebuie ca să devin antreprenor?

Am ceea ce trebuie ca să devin antreprenor?

Este o întrebare la care mulți dintre noi, cei aflați la început de drum și cu idei de business, căutăm răspunsul.

Vedem acești mari antreprenori care au schimbat modul în care se fac afaceri. Mă gândesc la Marck Zuckerberg, fondatorul Facebook care a reinventat modul în care ținem legătura cu prietenii, la Steve Jobs care a schimbat modul în care interacționăm cu telefoanele și calculatoarele, la Bill Gates și felul în care a revoluționat tehnologia, la Jeff Bezos care a conceput Amazonul și și-a extins o afacere de vânzare online la un alt nivel, iar lista cu acești extraordinari antreprenori este incredibil de lungă.

Antreprenorii sunt oamenii care își încep propria lor afacere, cei care au idei mari și cărora nu le este frică să își asume riscuri. Ei sunt cunoscuți pentru gândirea outside of the box, pentru gândirea creativă care poate duce afacerea la un alt nivel de succes.

Antreprenorii sunt dispuși să trăiască fără un salariu constant și să facă sacrificii pe termen scurt pentru o plată pe termen lung. Ei cred cu tărie în ideea business-ului lor, iar riscurile pe care întreprinzătorii le iau sunt calculate.

A fi antreprenor poate părea interesant, tentant, dar trebuie să conștientizați că în spate stau ore lungi de muncă grea necesare lansării unui produs nou pe piață. Ziua de lucru începe înainte de răsărit și se termină pe la mijlocul nopții. Dar când vine vorba de transformarea ideilor în realitate, antreprenorii sunt neobosiți.