# 2020 te așteptăm cu entuziasm și voie bună!

 

Suntem în ultimele ore din anul #2019. Gândurile noastre se îndreaptă acum către dorințele și obiectivele stabilite pentru noul an (# 2020) în care pășim în curând. # 2020 te așteptăm cu entuziasm și voie bună! 

Așa cum bine știți că vă povesteam chiar în prima zi de 2019, anul a început pentru noi cu miros de pucioasă de la artificiile și petardele legale sau ilegale, simțite puternic în aer și cu o noapte anterioară plină de distracție, mâncare, băutură, rezoluții, regrete, superstiții și mult zgomot. Și cum nouă ne plac provocările, pe tot parcursul anului ne-am lăsat provocați, dar am și lansat provocări la rândul nostru. Încheiem anul în aceeași notă optimistă și cu sufletul plin de speranță și motivație care de altfel ne caracterizează.

Anul 2019 a fost o adevărată aventură pentru noi și pe această cale vrem să vă mulțumim din toată inima pentru că ne-ați însoțit în această călătorie. A fost un an pe care l-am simțit din plin, în care am trăit emoții de toate felurile de la dezorientare până la extaz.
Când vă spuneam prima dată despre obiectivele pentru 2019, 31 decembrie ni se părea așa îndepărtat, dar iată-ne în această zi, parcă toată această perioadă a trecut prea repede. Însă putem la final că a fost frumos! Bineînțeles că există și anumite regrete (unele mai mici, altele mai mari…), dar tranformăm aceste sentimente în noi dorințe și țeluri pe care să le atingem.

Anul 2020, vine cu un flux de nou. Și nu doar pentru că începem să numărăm din nou de la 1 zilele din an. Cultura chinezează ne arată că #2020 este anul șobolanului de metal, iar șobolanul este primul semn zodiacal astfel că se consideră că există un refresh și apar noi începuturi. La fel cum șobolanul în horoscopul chinezesc este caracterizat ca fiind curios, ambițios, plin de resurse și un indice al productivității, vă mărturisim că am început să simțim din aceste influențe și cu siguranță ambiția, motivația și curiozitate fac parte din noi.

În această ultimă zi din an, vrem doar să vă mulțumim, să vă transmitem din recunoștința și din gândurile noastre sincere și calde. Despre obiective, planuri, acțiuni vom discuta după 1 ianuarie 2020.

Astăzi, recunoaștem că suntem puțin emoționați. Pe parcursul anului ne-am bucurat de lansarea secțiunii ”Povești de succes” în care v-am prezentat poveștile oamenilor cu care am intrat în contact și care au avut curajul să pornească pe drumul de a avea propria afacere, oameni care nu s-au sfiit să ne spună despre temerile, reușitele și gândurile lor. Le mulțumim pentru curajul de a răspunde provocării noastre:

 • Ilina Luiza Elena (web design și E-Commerce), povestea o găsiți aici.
 • Cristina Filip (consultant de credite), povestea o găsiți aici.
 • Carla Alina Buleanu (”hrănește-te cu cele 3 E-uri: Energie,Entuziasm, Empatie!”)- găsiți povestea aici.
 • Bianca Bălan (o tânără îndrăgostită de natură și pasionată de tot ceea ce înseamnă mișcare, viață, natură), invităm să-i cunoașteți povestea dacă nu ați făcut-o déjà.
 • Dr. Laura Ioana Mircea (tânăr medic stomatolog- ”zâmbetul este drumul cel mai scurt între două inimi” - Alexandru Gh. Radu). Fără teamă, dar cu speranță că vă puteți recăpăta zâmbetul și pășind cu încredere găsiți aici povestea ei.
 • Andrei Cuibari (producție publicitară), povestea aici.
 • Răzval Călinescu (avocat)- ”În orice domeniu de activitate aceia care se încăpățânează să meargă mai departe, chiar atunci când la orizon nu se mai arată nicio speranță sunt aceia care fac imposibilul, posibil” (Jeff Keller). Dacă nu ați reușit să vedeți povestea avocatului și omului, Răzvan Călinescu, o puteți face aici.,
 • Digital Manifest, povestea aici.
 • Marc Mihai Ovidiu de la care am învățat cum să facem management organizațional în ”jungla” mediului de afaceri, întreaga poveste o găsiți aici.
 • Anghel Ana-Camelia, tânără antreprenoare în domeniul educațional care a înființat un centru de învățare, o poveste frumoasă, cu temeri, ambiții, reușite, piedici- mai multe aici.
 • Roxana Arini, ”3 lecții de leadership învățate pe mare” , descoperiți aici.
 • Cristina Ianuszewicz, tânăra care iubește aviația și zborul și care a dezvoltat o carieră deasupra norilor, povestea aici.
 • Cătălin Sprinceană și BikeXpertRacing Team care a reușit să ne trezească dorința de a pedala. ”Drumul spre ciclism a făcut un ocol prin domeniul energiei regenerabile ... mai multe”, aici.

De asemenea, ne-a entuziasmat și ne-a bucurat enorm evenimentul la care am făcut strigare pe facebook, ”Cărți pe bancă la Cișmigiu”. Ne-am întânit, am citit, împreună am fost purtați printre poveștile din paginile cărților citite și pentru o zi sufletele noastre au fost deschise în aceeași direcție. Cuvinte nu există pentru a descrie emoțiile pe care le-am avut și pe care le avem când ne aduce aminte cum peste 1000 de oameni, în același loc, în același timp deschideau câte o carte și se lăsău purtați în adierea ușoară a vântului printre rândurile celei mai de preț comori, cartea.

În 2019 am participat la eveniment din care mereu am plecat puțin mai bogați (și ne referim la bogăția spirituală, la dezvoltarea personal, muuult mai importantă decât toate bogățiile materiale, care sunt efemere). Despre unele am vorbit cu voi, despre altele nu…

”Copilul”  nostru ”Bucharest Nights” a crescut, a bucurat sufletele bucureștenilor cu fotografii din colțurile Bucureștiului, clădiri, arhitectură, design și puțină istorie. A oferit scurte istorisiri a unor clădiri grandioase din capitala României. De asemenea, s-a deschis către o comunitate de oameni frumoși. Concursul ”București, o parte din noi” a fost unul dintre primele proiecte care a determinat românii (și nu spunem doar bucureșteni pentru că acest concurs a adus în comunitatea noastră oameni din toate colțurile țării care la un moment dat au fost în București și cărora le-a lăsat amintiri drăguțe) să împărtășească din experiențele lor din orașul București, moment surprins prin fotografii. Doar știm, o fotografie câteodată spune mai mult decât 1 000 de cuvinte. Cu ocazia acestui mini concurs, l-am cunoscut pe tânărul Maximilian, care ne-a suprins că a vorbit despre arhitectura unică din București și conexiunea cu orașul, despre acest moment găsiți detalii aici.

Ar fi atât de multe de trecut în revistă, însă pe cele mai multe le cunoașteți din perioadele de-a lungul anului.

La final vă mai spunem că împreună am împodobit România, vă mulțumim și vă provocăm la cât mai multe astfel de campanii (vă promitem, asta ;-) ). Campania ”Împodobește România” a pornit din simpla idée de a ne bucura împreună de spiritual și atmosfera sărbătorilor de iarnă, arătând cât de frumos a fost România îmbrăcată de sărbători. Bineînțeles, așa cum probabil ne-ați cunoscut, campaniile noastre aduc și premii, iar câștigătorul ”Împodobește România” a primit o ie românească, creată de Atelier de Croitorie- Lyly Fashion. Le mulțumim celor de la  Atelier de Croitorie- Lyly Fashion, oameni deosebiți care ne-au arătat cum este să fim protagoniști, dar și să regizăm propriul film (bineînțeles, vorbim puțin metaforic, nu am ajuns (poate încă) să regizăm un film în adevăratul sens al cuvântului).

Iubim comunitatea Conexiuni Urbane și vă mulțumim din suflet tuturor de aici pentru momentele pe care le-ați petrecut alături de noi, pentru gândurile și fotografiile împărtășite cu noi de-a lungul anului. Suntem comunitatea conexiuni, împreună suntem Conexiuni Urbane!  La acest moment ne găsiți  pe facebook, pe instagram, pe linked-In, pe platform www.conexiuniurbane.ro.

 

Vă dorim un an nou fericit și plin de obiective și dorințe împlinite! Vă îmbrățisăm cu drag!

 

Să pășim în 2020 cu veselie, cu entuziasm,  voioși, încrezători și plini de speranță! Să ne permitem acum în ultimele ore ale lui 2019 să visăm, să visăm la dorințele noastre cele mai profunde și 2020 să ne deschidă perspectivele pentru îndeplinirea lor!  Încrederea și fericirea să ne fie partenerii principali în 2020! 

12-2019
0 comentarii

0 comentarii